Petale de acuarelă

În fața unei artiste atât de talentate și complexe adesea rămâi fără cuvinte. Apoi, de fiecare dată când încerci să transmiți celorlalți ce ai simțit când ai privit sau ai atins lucrările Săndiței Moisei, îți dai seama că pur și simplu nu găsești suficiente cuvinte ca să definească încântarea vizuală.

Arta contemporană, în zbuciumul ei de a-și lăsa amprenta asupra timpului, trece ușor peste scopul ei primordial, acela de a-l încanta pe cel ce privește… prin trăire, compoziție, culoare, formă, etc.. Sanda aduce în fiecare lucrare o picătură de puritate artistică. Îți recomand să cumperi un tablou (la comandă sau dintr-o expoziție viitoare)… iar după ce-l vei privi, vei vedea cât de greu este să scrii despre bucuria pe care ți-o aduce în casă și suflet, în fiecare zi.

https://www.facebook.com/sandamoisei.art/
http://sandamoisei.modelis.ro

Fotografie realizata in studioul fotografului Adrian Moisei, fotograf Iasi

Portret cu Sanda Moisei, realizat de Adrian Moisei

Fotografie de portret, fotograf Iasi Adrian Moisei

Portret de pictorita realizat de Adrian Moisei, fotograf Iasi

Fotografie de portret cu tanara pictorita romanca

Pictorita Iasi, Petale de Acuarela

Portret de femeie

Pictorita

Tanara pictorita

Author Adrian Moisei

Alături de familie, fotografia este marea mea dragoste, de aceea mă apropii de fiecare proiect ca și cum ar fi pentru cei dragi mie, cu drag și pasiune! Am studiat fotografie & design la Universitatea de Arte „George Enescu” Iași și din 2010 sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România. Cred că fotografia are puterea de a apropia oamenii. Cred că în lumina potrivită oricine poate arăta foarte bine. Lumina este pasiunea mea, fotografia este doar unealta cu ajutorul căreia o descopăr mereu și mereu, altfel.

View Posts

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *