Adrian Moisei – studio – fotograf botez Iași, fotograf nunta Iasi

Ședințe foto în studio și în livada studioului. Fotografie de botez și nuntă în Iași. Studio foto Iași – corporate headshot, portret, fine art, beauty, însoțitor de bord, foto stewardesă. Fotograf fashion Iasi, fotograf de produs Iasi.

Studioul meu este în Iași la 1.3 km de Rond Vechi / Selgros Nicolina / 4 km de la Palas Iași pe Strada Constantin Brancusi Nr.3.

Am studiat fotografie & design la Universitatea de Arte „George Enescu” Iași și din 2010 sunt membru al UAP Romania – Uniunea Artiștilor Plastici.

Cred că succesul este atins în clipa în care ai abilitatea de a îmbunătăți viețile oamenilor pe care-i întâlnești. Împreună putem realiza amintiri pentru o viață. Aceasta este cea mai mare bucurie pentru mine! Studio Foto Video – Fotograf Iași – Filmmaker Iași.

Adrian Moisei - Fotografie & Videografie de eveniment. Studio foto-video Iasi

EXCELENT
253 recenzii pe
Cristi Huma
Cristi Huma
2023-11-13
Un profesionalism de exceptie acompaniat de o energie calda si primitoare pentru a iti putea pune in evidenta energia pe care tu la randul tau vrei sa o expui. In timpul sedintei te face sa te simti comfortabil si ajungi sa realizezi ca profesionalismul lui provine in primul rand din pasiunea pe care acesta o are. Un loc unde calitatea si claritatea primeaza cu siguranta! Recomand cu mare drag!
Adrian Oancea
Adrian Oancea
2023-11-06
Recomand cu mare caldura. Unul din cei mai fain oameni pe care i-am cunoscut si bineinteles de un profesionalism aparte. Thumbs up!
Catalina Mihaila
Catalina Mihaila
2023-10-31
Am fost foarte multumiti de colaborarea pe care am avut-o cu Adrian! A dat dovada de profesionalism si promptitudine. Datorita lui avem cele mai frumoase amintiri de la cel mai important eveniment al nostru!
Andi Iftimoaie
Andi Iftimoaie
2023-10-17
Cu bucurie, îmi exprim recunoștința și aprecierea față de Adrian, fotograful nostru de la nuntă. Adrian a fost o prezență extraordinară în ziua cea mare, reușind să ne transmită energie pozitivă și să ne ajute cu profesionalism și promptitudine. Pozele realizate de el sunt de o frumusețe deosebită, reflectând fiecare moment important al zilei noastre. Cu abilitățile sale remarcabile, Adrian a capturat amintiri neprețuite pe care le vom aprecia mereu. Suntem profund recunoscători pentru angajamentul său și pentru modul în care a contribuit la frumusețea zilei noastre. Adrian a depășit cu mult așteptările noastre, iar noi îi mulțumim din inimă pentru serviciile de excepție pe care le-a oferit. Este cu adevărat un fotograf talentat și profesionist, iar alegerea lui pentru a fotografia nunta noastră a fost cea mai bună decizie pe care am putut să o luăm. Mulțumim din nou, Adrian, pentru că ne-ai oferit amintiri frumoase și pentru că ai făcut ziua noastră specială să fie și mai memorabilă.
Georgiana Turculet
Georgiana Turculet
2023-10-13
Profi si empatic!!recomand cu drag si mare incredere.
Simona Atodiresei
Simona Atodiresei
2023-10-12
Un fotograf cu foarte multă experiența ,,mulțumim frumos
Teodora Văcariu
Teodora Văcariu
2023-09-27
Ii suntem foarte recunoscatori lui Adrian ca ne-a insotit in ziua nuntii si ne-a ajutat sa ne pastram amintirea unui moment impartasit cu cei dragi noua. Il recomand nu numai pentru calitatea fotografiilor, dar mai alea pentru rabdarea, discretia si seriozitatea lui.
Comunicare Bellaria
Comunicare Bellaria
2023-09-26
Colaboratorul ideal: profesionist, punctual, foarte bine organizat, atent la detalii, prompt, empatic, cu un pronunțat simț estetic.

Contact

Contactați-mă pentru o ofertă personalizată la telefon 0756 075 797, prin e-mail contact@adrianmoisei.ro, sau pe rețelele de socializare:

Am realizat proiecte de fotografie & video pentru:
Rovere, Catena, Antibiotice, Panifcom, Marcel, Fermador, Mopan, Palibo, Friscot, MarySten, Bolero, M&R, Șandru Office Building, Eurotex Company Iași, Cafe Solo, Cutaden Bebe, Pfizer, Vepemir, Schuco Izosmart, Kidopo.

Fotografii publicate:
ELLE, The Sun, Discovery Animal Planet, British Council, Money & Work, About.com, Synchronicity, Writer Unboxed, Europa Citta da scoprire, GoodHousekeeping, Zeera, TV mania, Femeia Magazine, „Ghidul Litoralului României 2005”, Romanian Olympic Team – Athens 2004 și multe-multe altele.

Studio foto Iași

Membru Nikon Professional Services, sunt utilizator de Nikon de peste 15 ani și utilizez exclusiv camere Nikon atât pentru fotografie cât și pentru filmare. În prezent utilizez: Nikon Z9 (8K), Nikon Z7II, Nikon D850, Nikon Z6 (4K ProRes RAW), alături de obiective profesionale: 85mm f/1.4, 14-24mm f/2.8, 70-200mm f/2.8 S Line, 50mm f/1.8 S Line, 35mm f/1.8 S Line.

Expoziții

 • 2023 – „Cluttered loop dream” – photography, ‎Hahnemühle cotton paper + pigment print 42 × 59.4 cm „ARTIS”;
 • 2022 – Personal photography exhibition „Never for Sale” , Nicolae Tonitza Gallery, Iassy;
 • 2022 – „Never for Sale” – photography 42 × 59.4 cm „ARTIS” – ‎Hahnemühle cotton paper + pigment – U.A.P. members exhibition – Union Museum;
 • 2021 – „Miss Denn I” – part of Never for Sale concept – photography, ‎Hahnemühle cotton paper + pigment print 48 × 67 cm „ARTIS” – collective exhibition;
 • 2020 – „The White Chair” – personal photography exhibition, Tonitza Gallery, Iassy;
 • 2020 – „Burgundy Passion” photography 48 × 67 cm – „ARTIS” – collective exhibition;
 • 2019 – „Feminine Expression of Light” personal photography exhibition, Tonitza Gallery, Iassy;
 • 2019 – „Donna d’oro” photography, ‎Hahnemühle cotton paper + pigment print 48 × 67 cm „ARTIS” – collective exhibition;
 • 2019 – „Ascensiune” photography 30×40 cm „Simeza ieșeană” – collective exhibition;
 • 2009 – „Primăvara Carților la Iași” – personal exhibition at international book fair „Librex”;
 • 2009 – „Casa Cărții Iași” – permanent personal exhibition;
 • 2008 – Fotomaraton IV „Iași 600” – special mention;
 • 2008 – „Atelier 35” EXPO – World Trade Center – U.A.P. Iași – „Prayer triptic”;
 • 2008 – Prayer – „Salonului Național de Fotografie Turistică” ROMEXPO București;
 • 2007 – „Vacantesicalatorii.ro” – 7th Edition Second place prize winner: „Prayer triptic“;
 • 2005 – 15 photographs published in „Europa Citta da scoprire”;
 • 2005 – „Oaia cu „Tu peux!?” expo at Cupola Galleries Iassy „Mother’s voice”;
 • 2005 – „Salonul National de Inventica” Bucharest 5h Edition – „Mother’s voice”;
 • 2004 – „Romanian Olympics Team – Athens 2004”, Published photos with the champions cities – Focus Multimedia;

Mai jos puteți vedea desfășurarea și câteva dintre rezultatele unei ședințe foto de 4+ ore.

Studio foto Iasi, fotograf Adrian Moisei

Fotografia și arta contemporană

Arta contemporană, în zbuciumul ei de a-și lăsa amprenta asupra timpului, trece ușor peste scopul ei primordial, acela de a-l încânta pe cel ce privește și a-i rafina viața… și a făcut o obsesie din a șoca și a încerca să inoveze.

Fotografia mea este despre a-i arăta pe oameni așa cum sunt – deosebiți – și în același timp încerc să surprind o latură pe care ei nu o văd în oglindă.

Citatele mele

„Poți deveni doar ceea ce înțelegi. Iar dacă înțelegi că munca din pasiune face diferența, cred că vei face cele mai bune alegeri în viață.”
Adrian Moisei 2023

„Viitorul îl construim acum!”
Adrian Moisei 1998

„Dacă nu-ți cunoști limitele, definește-le! Dacă le cunoști, depășește-le!”
Adrian Moisei 1999

„Where there is light, there is life! Life is all over the Universe. God is all over the Universe.”
Adrian Moisei 2015

„Puterea nu înseamnă să faci ce vrei. Puterea înseamnă să facă ceilalți ce vrei tu.”
Adrian Moisei 2015

„Dacă asculți, s-ar putea să înveți ceva nou! Dacă doar vorbești, auzi doar ce știi deja.”
Adrian Moisei 2017

„The problems of the world are not the robots or artificial intelligence (and shouldn’t be even in a thousand years time), nor the fact that we cannot feed the poor. The problems exist because the rich never have enough.”
Adrian Moisei 2018

Adrian Moisei, fotograf + filmmaker

Design

Portofoliul cu lucrări de graphic design, web, identitate, sketches, design industrial, 3D: www.epress.ro.