Corporate headshots Iasi, studio foto Adrian Moisei
Fotograf portret Iasi, fotograf fashion Iasi, studio foto Adrian Moisei
Fotograf portret Iasi, fotograf fashion Iasi, studio foto Adrian Moisei
Fotografie Corporate Headshot în Iași - Femeie tanara cu stilou in mana
Fotografie Corporate Headshot în Iași - portret de bucatar cu praz in mana
Portret de femeie
Corporate în Iași, executiv la birou
Fotografie headshot de femeie frumoasa, izolata pe alb
Bucatar cu pizza delicioasa
Fotografie Corporate Headshot în Iași - corporatista la birou, fundal alb
Adrian Moisei, autoportret
Fotografie de director în Iași
Fotograf portret fine art în Iași
Fotograf portret fine art în Iași
Fotograf portret fine art în Iași


Corporate Headshot & Portret
Iași, București

Fotografia de tip headshot / corporate headshot este o abordare unică a fotografiei de portret, nefiind realizată într-o manieră complet liberă, cum permite fotografia de portret (oriunde-oricum). În schimb, prin fotografia headshot, se urmărește a valorifica la maximum fizionomia feței și limbajul non-verbal.

Fotografiile memorabile au în comun abilitatea subiectului de a intra în rezonanță cu privitorul. S-ar putea pretinde foarte ușor că modelul este fotogenic, eu aș îndrăzni să spun că în fotografiile memorabile combinația fotograf-model creează un moment de “fotogeniu”. Fie că persoana fotografiată este înzestrată de natură, fie că este șlefuită de un fotograf / regizor experimentat. Cu alte cuvinte, persoana fotografiată știe cum să privească spre camera foto, ce expresii să-i ofere și ce unghiuri îi sunt avantajoase.

Cunoștintele care se pot dobândi în urma uneia sau mai multor ședințe foto de tip headshot / portret, pot însemna diferența dintre a ramane anonim și a ieși în evidență (si nu doar prin fotografiile rezultate din ședința foto). Totul este în atitudine!

Conexiunea dintre fotograf și persoana fotografiată este esențială de aceea, adesea, nu sunt suficiente 15 minute pentru fotografii excelente.

www.adrianmoisei.ro

Pentru directori, echipe, actori, artiști dar și pentru fotomodele în Iași

Știu că fotografia de expresie este esențială și reprezintă chintesența oricărei fotografii reușite. Dincolo de talentul natural al persoanei din fața camerei, directia și experiența fotografului sunt vitale pentru a-i face pe cei mai puțin fotogenici să arate cât mai bine în fotografii. Iar asta adesea nu se poate obține decât prin studiu. Toate aceste detalii pot fi instinctive, sau pot fi lucrate la ședința foto. În momentul în care fotograful reușește sa scoată expresiile care pun cel mai bine în evidență persoana fotografiată, acesta va putea sa ofere expresii memorabile mereu, atât în fotografii cât și în viața de zi cu zi. Cu alte cuvinte, chiar dacă tu ești convins(ă) că nu ești fotogenic(ă) și că nu-ți poate face nimeni fotografii reușite, scopul meu este dovedesc contrariul și să-ți arăt cât de bine poți arăta în fotografiile pe care le vom face impreună!

Fotografii profil

Fie că ai nevoie de fotografii tip headshot pentru profilul de la LinkedIn, de la Facebook, pentru Curriculum Vitae, sau pentru a te înscrie la un casting, ai nevoie de un om cu experiența și uneltele necesare pentru a scoate din tine ce este mai bun. Pentru toate acestea avem nevoie de o ședință foto de câteva ore în care să discutam și să punem în valoare expresiile tale redate de experiența mea. Te aștept oricând pentru o programare!

Fotografie headshot în Iași

Indiferent că ai 15 ani sau 70 ani, că vrei să fii actor în Iași, București sau la Hollywood, ori fotomodel, că ai nevoie de fotografii de portret / headshot pentru profil sau pentru casting, ședința foto va fi specială, atât pentru tine, cât și pentru mine. Scopul este să ieși în evidență prin fotografiile pe care le vom face și să devii memorabil! (exemple aici)

Fotograf stewardesă Iași (însoțitor de bord)

Fotografiile de însoțitor de bord (steward / stewardesă) pentru liniile aeriene au adesea specificații foarte clare, și la realizarea lor se poate greși foarte ușor. Am lucrat cu mai multe fete iar rata lor de acceptare la companiile aeriene este foarte bună (desigur nu doar fotografile contează, dar sunt un prim pas important). Costul ședinței foto este 50 euro (15 minute/15 fotografii neretușate - doar cu programare). Fotografiile se livrează in aceeași zi. (exemple aici)

Tarife pentru ședințe foto corporate Iași

Fotograf fashion Iasi in in studio foto Adrian Moisei Am studiat fotografie & design la Universitatea de Arte „George Enescu” Iași și din 2010 sunt membru al UAP Romania - Uniunea Artiștilor Plastici.

Pentru ofertă personalizată, detalii și programări sunt disponibil prin:
e-mail - contact@adrianmoisei.ro, la telefon 0756 075 797 sau pe Facebook: @adrianmoisei.ro.

  • Pachet Foto M: 20 fotografii retușate: 110 euro; (o persoană)
  • Pachet Foto L: 30-50 fotografii retușate: 150 euro; (o persoană)
  • Pachet Foto XL: 60-100 fotografii retușate: 250 euro; (1-3 persoane la aceeasi ședință foto)
Durata ședintei foto poate varia, rezervați în program 1-3 ore (drum dus-întors, discuții + ședința foto). Pentru fotografii însoțitor de bord / stewardesa costul este 50 euro (15 minute / 15 fotografii neretușate - doar cu programare).

Fotografia tip headshot poate fi aplicată ușor pentru realizarea unor albume de absolvire memorabile. Singurul inconveninent este că, propunandu-mi să realizez un produs de foarte bună calitate, fotografiile absolvenților nu vor fi realizate cu un simplu click, ci vor necesita rămbare și studiul fiecărui absolvent. Implicit va fi un cost mult mai mare decât a unui album obișnuit cu poze tip buletin.

Pentru echipe mai mari și deplasare la birourile companiilor, tarifele sunt calculate în funcție de timpul alocat și de numărul de angajați.

Studioul este în Iași la 1.3 km de Rond Vechi / Selgros Nicolina / 4 km de la Palas Iași.

Fotografie corporate - Corporate headshots Iași - Portret business Iași - Portrete editoriale Iași - Portrete de grup Iași

Fotografie de expresie în Iași