Vrei să fii
fotomodel în Iași?
Înscrieri modeling!
www.adrianmoisei.ro


Înainte să ne dați Add pe Facebook asigurați-vă că ați citit toate informațiile din partea de jos a paginii. Fotografiile din profilul de Facebook sunt suficiente pentru a vă vedea calitățile. Dacă vă considerăm potrivit(ă) pentru proiectele noastre vă va contacta Adrian Moisei - fotograf Iași.


Hai la studio pentru o ședință foto! Te va ajuta la casting!


Ai nevoie de un book / portofoliu? Sedinata foto stewardesa / insotitor de bord? Cu fotografii profesionale crești șansele ca agențiile de fotomodele sau de casting să te aleagă!
Prietenii te vor vedea într-o lumină nouă, Wow!

Tariful pentru o ședință foto este de 110 euro (60 minute / 40-55 fotografii retușate);


Pentru programare contactează-mă
pe Facebook! adrianmoisei.art

Instagram: adrianmoisei.ro


Această pagină are scopul de a identifica fotomodele, femei și bărbați în vederea realizării unor serii de fotografii business și lifestyle (valabil pentru Iași-România). Fotomodelele selectate vor lucra pentru proiectele noastre și doar cu fotografii noștri. Nu trebuie să fiți fotomodel profesionist ca să vă înscrieți. Trebuie doar să arătați bine și să respectați cerințele noastre.
Acest site nu oferă datele de contact ale modelelor unor terți.
Informațiile prezentate pe acest site reprezintă cunoștințele de bază pe care trebuie să le aibă un model despre modul în care vor fi utilizate fotografiile sale și despre importanța model release-ului. Adrianmoisei.ro nu este agenție de fotomodele.

Fotomodele

Căutăm bărbați și femei cu zâmbet plăcut și care au capacitatea de a putea exterioriza diferite stări.

Fotografiile vor fi făcute de Adrian Moisei - fotograf Iași - utilizând camera și obiective profesionale.

Fotografia unui om poate fi expusă în public sau vândută doar cu acordul său scris (model release), excepție fac fotografiile editoriale (strict legate de un context: miting, revoluție, etc.).

Fotografiile realizate vor fi vândute/folosite în orice medii (print, web, etc.). O dată semnat model release-ul, nu este necesar nici un alt acord din partea modelului pentru folosirea fotografiilor in unul sau mai multe proiecte.

Model release

Model release-ul este un act cu valoare ireversibilă, nelimitat în timp, cu valabilitate internațională și o dată semnat toate drepturile de imagine și folosire a fotografiilor din sedința foto respectivă, aparțin exclusiv fotografului (modelul le poate folosi doar pentru utilizare personală și nu le poate oferi terților pentru a fi publicate, tipărite sau comercializate).

Un model release trebuie completat pentru fiecare ședință foto, cu data și descrierea ședinței foto respective, pe lângă datele personale ale fotografului, modelului și ale martorului. Aici puteți vedea cum arată un Model Release internațional necompletat.

Pregătiri pentru ședințele foto

Este bine de știut că o parte din valoarea imaginii este dată de atitudinea și starea de spirit a modelului. Pregătirea ședinței foto de obicei durează mult timp așa că și așteptările de la model sunt sa trateze totul cu maximă seriozitate.

  • dorimiți suficient înainte.
  • asigurați-vă că unghiile sunt foarte curate (nu folosiți ojă colorată, un lac transparent este perfect);
  • nu exagerați cu machiajul, un machiaj discret este suficient. Orice alte modificări vor fi făcute de make-up artistul nostru dacă va fi cazul;
  • nu vă scoateți punctele negre sau coșurile cu o zi înainte;
  • cu excepția ceasului și eventual a unor cercei discreți, nu purtați inele / bijuterii;
  • nu mergeți la bronzat în perioada sedinței foto;