Fotograf familie Iași + Costumele populare

Fotograf familie Iași + o ședință foto după botez, cu oameni minunați care nu au uitat de tradiție și de portul popular.

“Super fotograf, portretist exceptional. Stie sa scoata in evidenta ce e mai frumos din fiecare persoana pe care o fotografiaza! Cadrul relaxat in care lucreaza face ca totul sa vina firesc. Recomand cu mare caldura o sedinta cu Adi Moisei!” Andreea Chinez.

Sunt pe Facebook: @adrianmoisei.ro, pe Instagram adrianmoisei.ro sau poți vedea clipurile mele de videograf Iași pe Vimeo: adrianmoisei și pe YouTube: adrianmoisei.

La această ședință foto familia a optat pentru Pachetul Studio Foto+ 60-100 fotografii / 60-90 minute / 150 euro și au fost livrate 120 fotografii retușate

Portret de mama cu bebelusul in brate, fotografie de portret Iasi

Fotografie de familie realizata de Adrian Moisei

Fotografie de familie realizata de Adrian Moisei

Fetita pupandu-si fratiorul pe frunte, portret foto

Portret de nou-nascut in bratele mamei sale, fotograf Iasi

Mama cu bebelusul in brate, fotografie de portret alb-negru Iasi

Tatic cu copilasii lui, portret realizat de Adrian Moisei

Portret foto de tatic cu bebelusul in brate, fotograf Iasi

Portret foto de tatic cu bebelusul in brate, fotograf Iasi

Author Adrian Moisei

Fotografia este marea mea pasiune, de aceea mă apropii de fiecare proiect ca și cum ar fi pentru cei dragi mie! Am studiat fotografie & design la Universitatea de Arte „George Enescu” Iași și din 2010 sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România. Cred că fotografia are puterea de a apropia oamenii. Cred că în lumina potrivită oricine poate arăta foarte bine. Lumina este pasiunea mea, fotografia este doar unealta cu ajutorul căreia o descopăr mereu și mereu, altfel.

View Posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *