▶ Videograf botez Iași – petrecere & botez

Pe lângă fotografie, videografia are și ea un loc special pentru mine. Desigur, nu le pot face simultan, dar se poate lucra organizat cu un efort suplimentar la eveniment și câteva zile de lucru la montaj.

În contextul în care, alături de orice persoană apropiată cu care am discutat, mi s-a confirmat că nimeni nu și-a făcut timp să se uite la cele 2-4 ore de film ale nunții, un clip de 3-5 minute cu oameni dragi și momente importante cred că ar trebui făcut la fiecare eveniment. De aceea vă încurajez să solicitați și oferta de videografie o dată cu oferta de fotografie. Nu vă imaginati că este ieftin, pentru ca sunt necesare resurse scumpe și timp destul de mult pentru un produs finit.

Având în vedere că fiecare dintre noi are doar câteva evenimente de acest fel în viață (o nuntă, două-trei botezuri) cred că merită imortalizate aceste momente.

Pentru un clip de acest fel este nevoie de filmare m inim 30 minute din care să poată fi extrase momente importante, ceea ce înseamnă de fapt 1-2 ore de eveniment, timp în care lucrurile au timp să se desfășoare natural.

Acest clip este realizat pentru oameni dragi mie, la petrecerea de după botezul copilașului, George Alexandru. La mulți ani fericiți și sănătoși!

Author Adrian Moisei

Împreună putem realiza amintiri pentru o viață. Aceasta este cea mai mare bucurie pentru mine. Fotografiile realizate sunt despre voi, pentru voi! Am studiat fotografie & design la Universitatea de Arte „George Enescu” Iași și sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România.

View Posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *