Feminine expression of light – photography exhibition

Vineri, 22 noiembrie, orele 18.00 are loc deschiderea expoziției de fotografie „Feminine expression of light”, semnată de Adrian Moisei la Galeria de artă “Nicolae Tonitza” Iași – pe strada Lăpușneanu – lânga terasa Corso – intrarea este liberă.

Adrian Moisei artist fotograf iasi vernisaj expozitie Feminine expression of light 2019

Expozitie de fotografie Iasi - Adrian Moisei artist fotograf

Comunicat de presa expoziție
Anunt UAP Romania

Adrian Moisei, fotograf Iasi, in studioul Radio Iasi vorbind despre expozitia de fotografie Feminine expression of light

Am discutat cu Ioana Soreanu, într-un scurt interviu la Radio Iași, despre expoziția personală de fotografie “Feminine Expression of Light”. Interviul va fi difuzat joi, 21 noiembrie, în cadrul emisiunii Pulsul Zilei între orele 11:03 și 14:00, emisiune realizată de Florin Daminescu. Mulțumesc pentru invitație Ioana, m-am simțit excelent alături de voi! Interviul poate fi ascultat si pe Radio Iasi


Am avut plăcerea să fiu invitat de Bianca Ciubotariu în studioul BZI, unde am discutat despre fotografie, pasiunile mele dar și despre expoziția personală de fotografie “Feminine Expression of Light“ de la galeria “Nicolae Tonitza”. Mulțumesc pentru invitație, m-am simțit excelent alături de voi și rememorând, cred ca am fost un pic prea sobru. Cei ce mă cunosc știu că sunt adesea jovial. Vă aștept la expoziție, vineri, 22.11 la orele 18.00. Inregistrearea poate fi accesata pe facebook urmand acest LINK sau in articolul de pe site-ul BZI.

Fotografie de la expozitia de fotografie a artistului fotograf Adrian Moisei, alaturi de modelul Denisa, si lucrarea - Romanian girl - „Romanian girl”

Câteva dintre lucrările expuse:

Fotograf fine art Iasi, fotograf fashion Iasi, artist fotograf Adrian Moisei - Donna D'oro

Fotograf fine art Iasi, fotograf fashion Iasi, artist fotograf Adrian Moisei - Persuasion

Fotograf fine art Iasi, fotograf fashion Iasi, artist fotograf Adrian Moisei - Romanian girl

Fotograf fine art Iasi, fotograf fashion Iasi, artist fotograf Adrian Moisei - Royal Red

Fotograf fine art Iasi, fotograf fashion Iasi, artist fotograf Adrian Moisei - In the morning

Fotograf fine art Iasi, fotograf fashion Iasi, artist fotograf Adrian Moisei - Into you

Fotograf fine art Iasi, fotograf fashion Iasi, artist fotograf Adrian Moisei - Mademoiselle-D.I

Fotograf fine art Iasi, fotograf fashion Iasi, artist fotograf Adrian Moisei - Contradiction

Author Adrian Moisei

Cred că fotografia are puterea de a apropia oamenii. Cred că în lumina potrivită oricine poate arăta foarte bine. Lumina este pasiunea mea, fotografia este doar unealta cu ajutorul căreia o descopăr mereu și mereu, altfel. Am studiat fotografie & design la Universitatea de Arte „George Enescu” Iași și din 2010 sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România.

View Posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *