Feminine expression of light – photography exhibition

Vineri, 22 noiembrie, orele 18.00 are loc deschiderea expoziției de fotografie „Feminine expression of light”, semnată de Adrian Moisei la Galeria de artă “Nicolae Tonitza” Iași – pe strada Lăpușneanu – lânga terasa Corso – intrarea este liberă.

Adrian Moisei artist fotograf iasi vernisaj expozitie Feminine expression of light 2019

Expozitie de fotografie Iasi - Adrian Moisei artist fotograf

Comunicat de presa expoziție
Anunt UAP Romania

Adrian Moisei, fotograf Iasi, in studioul Radio Iasi vorbind despre expozitia de fotografie Feminine expression of light

Am discutat cu Ioana Soreanu, într-un scurt interviu la Radio Iași, despre expoziția personală de fotografie “Feminine Expression of Light”. Interviul va fi difuzat joi, 21 noiembrie, în cadrul emisiunii Pulsul Zilei între orele 11:03 și 14:00, emisiune realizată de Florin Daminescu. Mulțumesc pentru invitație Ioana, m-am simțit excelent alături de voi! Interviul poate fi ascultat si pe Radio Iasi


Am avut plăcerea să fiu invitat de Bianca Ciubotariu în studioul BZI, unde am discutat despre fotografie, pasiunile mele dar și despre expoziția personală de fotografie “Feminine Expression of Light“ de la galeria “Nicolae Tonitza”. Mulțumesc pentru invitație, m-am simțit excelent alături de voi și rememorând, cred ca am fost un pic prea sobru. Cei ce mă cunosc știu că sunt adesea jovial. Vă aștept la expoziție, vineri, 22.11 la orele 18.00. Inregistrearea poate fi accesata pe facebook urmand acest LINK sau in articolul de pe site-ul BZI.

Fotografie de la expozitia de fotografie a artistului fotograf Adrian Moisei, alaturi de modelul Denisa, si lucrarea - Romanian girl - „Romanian girl”

Câteva dintre lucrările expuse:

Fotograf fine art Iasi, fotograf fashion Iasi, artist fotograf Adrian Moisei - Donna D'oro

Fotograf fine art Iasi, fotograf fashion Iasi, artist fotograf Adrian Moisei - Persuasion

Fotograf fine art Iasi, fotograf fashion Iasi, artist fotograf Adrian Moisei - Romanian girl

Fotograf fine art Iasi, fotograf fashion Iasi, artist fotograf Adrian Moisei - Royal Red

Fotograf fine art Iasi, fotograf fashion Iasi, artist fotograf Adrian Moisei - In the morning

Fotograf fine art Iasi, fotograf fashion Iasi, artist fotograf Adrian Moisei - Into you

Fotograf fine art Iasi, fotograf fashion Iasi, artist fotograf Adrian Moisei - Mademoiselle-D.I

Fotograf fine art Iasi, fotograf fashion Iasi, artist fotograf Adrian Moisei - Contradiction

Galeria de artă “Nicolae Tonitza” (UAP Iași), de pe strada Lăpușneanu, găzduiește expoziția de fotografie a artistului fotograf ieșean, Adrian Moisei. Sunt așteptați pasionații de fotografie și iubitorii de frumos, la deschiderea expoziției, care va avea loc vineri, 22 noiembrie, la orele 18:00.

Expoziția își propune să prezinte iubitorilor de gen, fotografia de portret feminin într-o formă pură: lumină și expresie. Este fascinant cum, în lumina potrivită, se pot pune în evidență atât de ușor trăirile interioare. Deși trăim într o lume digitală, sentimentele pe care ți le oferă atingerea texturii hârtiei foto, sunetul atingerii, mirosul cernelurilor sau contactul cu lucrarea tiparită, sunt unice, iar experiența depășește senzorialul oferit de echipamentele digitale.

“Magia acestei expoziții este felul în care reușesc să transform, prin lumină și expresie, întreaga atmosferă a fiecărei lucrări. Unul din principiile mele fundamentale este să realizez fotografii care, chiar și după zeci de ani de la realizare, rămăn memorabile. Cred că în lumina potrivită oricine poate arăta foarte bine. Lumina este pasiunea mea, fotografia este doar unealta cu ajutorul căreia o descopăr mereu și mereu, altfel.

Arta contemporană, în zbuciumul ei de a-și lăsa amprenta asupra timpului, trece ușor peste scopul ei primordial, acela de a-l încânta pe cel ce privește și de a-i rafina viața… a făcut o obsesie din a șoca și a încerca să inoveze. Fotografia are la îndemană ambele laturi, poate deopotrivă să șocheze dar și să bucure prin prospețime și simplitate.

Cred că este o experiență vizuală memorabilă și vă aștept la expoziție, vineri 22 noiembrie, la orele 18.00!

Intrarea este liberă în perioada 22-30 noiembrie 2019. Pentru mai multe informații despre mine accesați: https://www.adrianmoisei.ro

Am studiat la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iași și am o inclinație specială pentru lumină, controlul ei dar și pentru lucrul cu oamenii, având ca direcții principale expresia și suprarealismul. Imaginile rezultate sunt clare și pot fi definite ca o formă de comunicare contemporană.“ Adrian Moisei

Lucrările din expoziție sunt ediție liminată, realizate pe hârtie de calitate muzeală, 100% din bumbac cu aspect mat, Hahnemühle Photo Rag 308 gmp.

Author Adrian Moisei

Cred că fotografia are puterea de a apropia oamenii. Cred că în lumina potrivită oricine poate arăta foarte bine. Am studiat fotografie & design la Universitatea de Arte „George Enescu” Iași și sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România.

View Posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *