Am plantat 148 copaci! Plantează și tu!

Planteaza si tu copaci

Planteaza si tu copaci

În ultimii 7 ani, am plantat 148 copaci: 86 foiase (stejar, tei, castan, nuc, alun, cireș, măr, liliac, vișin, gutui, prun) și 62 conifere (tuia, ienuperi, molid).

Campanie lansată pentru conștientizare cu privire la îmbunătățirea calității aerului, protecția copacilor și a albinelor.

Ce trebuie să faci? Postează pe site-ul tau, pe blog, sau pe rețelele de socializare acest mesaj (poți prelua copy-paste acest text, schimbând datele).

Pentru îmbunătățirea calității vieții tuturor este recomandat să nu ardem deșeuri din materiale plastice și să renunțăm la fumat (dacă este posibil).

Dacă nu ai curte sau alte posibilități dar bunica ta are o gradină, plantează copaci pe toată suprafața nefolosită!

Numărul de 148 copaci, nu include copacii care s-au uscat, cei 148 sunt în creștere, unii crescut din seminte, alții au fost cumpărați și plantați ca puieți sau copaci mai mari.

P.S. Nu mi-am făcut selfie la săpat niciodată, dar data viitoare vin și cu selfie :))

Nu uita să verifici postările mele pe instagram: adrianmoisei.ro
Planteaza si tu copaci

Author Adrian Moisei

Cred că fotografia are puterea de a apropia oamenii. Cred că în lumina potrivită oricine poate arăta foarte bine. Am studiat fotografie & design la Universitatea de Arte „George Enescu” Iași și sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România.

View Posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *