Filmare anamorfică de nuntă. Poveste de dragoste + Roxana & Dragos

Unul dintre cele mai frumoase proiecte pe care le-am facut și sunt încântat și recunoscător!

Suntem alături de voi în toate momentele zilei voastre, oferindu-vă toată susținerea și priceperea noastră. Pentru a păstra amintirea vie, eu și colegii mei vă punem la dispoziție trei soluții complementare foto-video pentru nunta voastră:

 • Fotografii de nuntă (cost începând de la 500 de euro);
 • Filmare de nuntă (cu una sau mai multe camere). Cost începând de la 800 de euro;
 • Poveste de dragoste, filmare cinema anamorfică 4K sau 8K (include momente importante stabilite de comun acord, care pot fi: filmare înainte de nuntă, „Save the date”, ziua nunții). Cost începând de la 300 de euro (filmmaker Adrian Moisei).

  Filmarea anamorfică este o tehnică cinematografică care folosește lentile speciale, oferind o perspectivă panoramică, aspect widescreen. Această metodă transformă simplul în spectaculos, intensificând experiența filmului, aducându-ne mai aproape de magia poveștilor spuse pe marile ecrane.

  Acest film nu înlocuiește filmarea lungă de la nuntă, este complementar acesteia, poate începe ca un save-the-date și să fie completat apoi cu momente din ziua nunții. Scopul este să aveți un clip de 5-10 minute pe care să-l revedeți la aniversare, cu plăcere.

  Datorită tehnicii de filmare, cu obiective anamorfice, imaginea rezultată are un caracter imposibil de replicat (multe dintre filmele de la Hollywood sunt filmate anamorfic).

  Dacă doriți să fiu alături de voi cu un clip original care sa surprindă povestea voastră aștept un mesaj și ne vom vedea să-mi povestiți despre voi.

Pentru ofertă personalizată mă puteți contacta prin e-mail contact@adrianmoisei.ro (adesea răspund în 24 ore – verificați și în spam pentru răspunsul meu) sau la telefon 0756 075 797 (apel sau whatsapp).

Author Adrian Moisei

Împreună putem realiza amintiri pentru o viață. Aceasta este cea mai mare bucurie pentru mine. Fotografiile realizate sunt despre voi, pentru voi! Am studiat fotografie & design la Universitatea de Arte „George Enescu” Iași și sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România.

View Posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *