O sclipire de fericire într-o adiere de vânt, fotografie de botez Iași la biserica Intrarea Domnului în Ierusalim

Pentru mine, botezul este unul din cele mai frumoase momente. Fiecare botez la care particip este unic și deosebit… încerc să-l surprind într-o lumină unică, memorabilă. Prin lumină scot în evidență oamenii cu trăirile și trăsăturile lor, alături de momentele cheie ale tainei botezului. Fără îndoială acesta este unul din preferatele mele… O sclipire de fericire într-o adiere de vânt.

„Fotografiile realizate de Adrian la botezul fetitei mele sunt pur si simplu sublime! Este fara indoiala un fotograf de exceptie. Pe langa talent si profesionalism, m-a impresionat firea lui prietenoasa, calda care face ca ambianta sa fie cat mai placuta.”

Fotografie de botez a unui bebeluș adorabil, Adrian Moisei, fotograf botez, bebeluși copii și familie.

Fotografie de botez la biserica Intrarea Domnului în Ierusalim, realizată de fotograful ieșean Adrian Moisei, fotograf botez, bebeluși copii și familie.

Fotografie de botez a unui bebeluș adorabil, alături de familie, la biserica Intrarea Domnului în Ierusalim, realizată de fotograful ieșean Adrian Moisei, fotograf botez, bebeluși copii și familie.

Bebeluș alături de familie, la biserica Intrarea Domnului în Ierusalim, Adrian Moisei, fotograf botez, bebeluși copii și familie.

Fotografie de botez la biserica Intrarea Domnului în Ierusalim

Fotografie de botez a unui bebeluș adorabil, alături de familie, la biserica Flora din Tătărși, realizată de fotograful ieșean Adrian Moisei, fotograf botez, bebeluși copii și familie.

Fotografie de botez Iași

Bebeluș adorabil, la botez. /></p>
<p><img src=

Fotografie de botez realizată de fotograful ieșean Adrian Moisei, fotograf botez, bebeluși copii și familie.

Fotografie de botez a unui bebeluș adorabil, alături de familie.

La biserica Intrarea Domnului în Ierusalim.

Fotograf de botez Iași

Fotografie de botez a unui bebeluș adorabil, realizată de fotograful ieșean Adrian Moisei, fotograf botez, bebeluși copii și familie.

Bebeluș adorabil, alături de familie, la biserica Intrarea Domnului în Ierusalim, fotograf botez, bebeluși copii și familie.

Fotograf botez, bebeluși copii și familie.

Fotografie de botez la biserica Intrarea Domnului în Ierusalim

Fotografie de botez a unui bebeluș adorabil.

Fotografie de botez realizată de fotograful ieșean Adrian Moisei.

Fotografie de botez.

Fotografie de botez la biserica Intrarea Domnului în Ierusalim.

Fotografie de botez a unui bebeluș adorabil, realizată de fotograful ieșean Adrian Moisei

Fotografie de botez a unui bebeluș adorabil.

Fotografie de botez a unui bebeluș adorabil, alături de familie, la biserica Intrarea Domnului în Ierusalim, fotograf botez, bebeluși copii și familie.

Author Adrian Moisei

Alături de familie, fotografia este marea mea dragoste, de aceea mă apropii de fiecare proiect ca și cum ar fi pentru cei dragi mie, cu drag și pasiune! Am studiat fotografie & design la Universitatea de Arte „George Enescu” Iași și din 2010 sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România. Cred că fotografia are puterea de a apropia oamenii. Cred că în lumina potrivită oricine poate arăta foarte bine. Lumina este pasiunea mea, fotografia este doar unealta cu ajutorul căreia o descopăr mereu și mereu, altfel.

View Posts

One Comment

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *