O sclipire de fericire într-o adiere de vânt, fotografie de botez Iași la biserica Intrarea Domnului în Ierusalim

Pentru mine, botezul este unul din cele mai frumoase momente. Fiecare botez la care particip este unic și deosebit… încerc să-l surprind într-o lumină unică, memorabilă. Prin lumină scot în evidență oamenii cu trăirile și trăsăturile lor, alături de momentele cheie ale tainei botezului. Fără îndoială acesta este unul din preferatele mele… O sclipire de fericire într-o adiere de vânt.

„Fotografiile realizate de Adrian la botezul fetitei mele sunt pur si simplu sublime! Este fara indoiala un fotograf de exceptie. Pe langa talent si profesionalism, m-a impresionat firea lui prietenoasa, calda care face ca ambianta sa fie cat mai placuta.”

Author Adrian Moisei

Alături de familie, fotografia este marea mea dragoste, de aceea mă apropii de fiecare proiect ca și cum ar fi pentru cei dragi mie, cu drag și pasiune! Am studiat fotografie & design la Universitatea de Arte „George Enescu” Iași și din 2010 sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România. Cred că fotografia are puterea de a apropia oamenii. Cred că în lumina potrivită oricine poate arăta foarte bine. Lumina este pasiunea mea, fotografia este doar unealta cu ajutorul căreia o descopăr mereu și mereu, altfel.

View Posts

One Comment

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *